208 Liter Drum Energy Combi LL 5W-30 

 

Onze Ref. Mannol 7907

 

Specificatie :

Specificaties
  • SAE 5W-30
  • API-nummer
  • ACEA C3
  • VOLKSWAGEN TL 52 195
  • BMW LL-04
  • PORSCHE C30
Goedkeuring
  • MB-goedkeuring 229.51
  • VOLKSWAGEN 504 00 Goedkeuring
  • VOLKSWAGEN 507 00 Goedkeuring

Omschrijving :

Innovatieve universele multigrade bi-synthetische (PAO + esters) premium motorolie voor moderne benzine- en dieselmotoren (inclusief die met directe injectie) met en zonder turbolader, inclusief die uitgerust met pompverstuivers (Pumpe-Duse). Ontworpen op basis van de vereisten van VW en DAIMLER.

Producteigenschappen:
- Door de aanwezige estercomponenten heeft het uitstekende anti-vastloop-, anti-slijtage- en anti-wrijvingseigenschappen, wat zorgt voor een lange en probleemloze werking van het pomp-nozzle-systeem;
- Door zijn uitstekende wassende en dispergerende eigenschappen en de hoogste thermische oxidatieve stabiliteit, bestrijdt het effectief alle soorten afzettingen en houdt het motoronderdelen schoon gedurende het hele interval tussen vervangingen;
- Bespaart brandstof door optimale antifrictie-eigenschappen;
- De estercomponenten in combinatie met een bi-synthetische basis garanderen een gemakkelijke motorstart bij lage temperatuur dankzij uitzonderlijke indicatoren van aanzwengelen en verpompbaarheid, wat de startslijtage aanzienlijk vermindert.
- Het heeft een optimale viscositeit in een breed temperatuurbereik, wat zorgt voor een stabiele werking in alle bedrijfsmodi, ook tijdens overbelasting;
- Door de hoge thermo-oxidatieve stabiliteit is het effectief bestand tegen veroudering;
- Compatibel met alle uitlaatgasnabehandelingssystemen, DPF, TWC, EGR en SCR door het gebruik van Mid SAPS-technologie;
- Het wordt gebruikt in motoren met verlengde olieverversingsintervallen (Long Life tot 30.000 km) en conventionele;
- Geschikt voor motoren die werken op vloeibaar aardgas (LNG) en petroleumgas (LPG).

Ontworpen voor benzine- en dieselmotoren van de EURO IV- en EURO V-standaard van een breed wagenpark (auto's, lichte SUV's, minibussen en lichte vrachtwagens) van Europese en andere fabrikanten).
Aanbevolen voor gebruik in motoren van Daimler, BMW, VW auto's, die aanvullende eisen stellen aan motoroliën (volgens bovenstaande specificaties).

* Behalve VW PDU-motoren zonder LongLife-service (WIV)
** Naast V10 DPU-motoren in het Phaeton-model tot februari 2006 en R5 PDU-motoren in het Touareg-model tot december 2006.

 

De olie is niet geschikt voor gebruik in zware vrachtwagens en dergelijke voertuigen!

 

Levertijd : ca. ca. 3 a 4 weken