Super Kwaliteit Duits Product van Mannol Duitsland

Nummer 9674

Zwart / Mat

 

 

MANNOL Acrylverf Zwart - sneldrogende zwarte matte verf voor het schilderen van verschillende oppervlakken van de auto, gemaakt van vrijwel alle materialen. Het is gemaakt op basis van synthetische acrylharsen. Het is ook bedoeld voor het schilderen, decoratief ontwerpen en repareren van kleine voorwerpen en huishoudelijke producten, elementen van landschaps- en interieurontwerp die niet worden blootgesteld aan mechanische belastingen.

Eigenschappen:
- Droogt snel, waardoor de schildertijd tot een minimum wordt beperkt;
- Vormt een coating met hoogwaardige eigenschappen, die beschikt over een goede hardheid, lichtbestendigheid (kleurbehoud en vervaagt niet in de zon), dekkracht, weerstand tegen omgevingsinvloeden, wassen en nat reinigen met niet-schurende schoonmaakmiddelen. Het veroudert niet, is bestand tegen temperaturen tot 180 °C, is inert voor oliën, brandstoffen, zuren, logen, thermoplastisch en waterbestendig;
De coating is homogeen, zonder kraters, poriën, rimpels en vreemde insluitsels op het oppervlak. De kleur van de coating moet binnen de tolerantiegrenzen liggen die zijn vastgelegd in de RAL-catalogus;
- Heeft uitstekende kleefeigenschappen en vormt een sterke en resistente coating;
- Brengt de toon goed over, en is in mindere mate afhankelijk van de dikte van de laag, wat niet gezegd kan worden over concurrerende materialen, waar vlekken verschijnen als de laag ongelijkmatig is;
- Perfect te combineren met vele soorten primers;
- Bevat geen ozonafbrekende stoffen en zware metaalverbindingen;
- Kan worden gebruikt voor zelfreparatie, in werkplaatsen en als universele verf voor dagelijks gebruik.

Toepassing:
Geschikt voor het verven van MANNOL Acrylverf Zwart: metalen oppervlakken, inclusief oppervlakken die eerder zijn geverfd met poederverf (buitenmuren van koelkasten, wasmachines, magnetrons, enz.); eventuele plastic oppervlakken; natuurlijke dichte stoffen (posters, kledingartikelen); dichte minerale oppervlakken: beton, baksteen, gepleisterd (behalve gevels), gipsplaat, kunst- en natuursteen, ongeglazuurd keramiek, steenslag, enz., gebruikt in atmosferische omstandigheden en binnenshuis. Het kan worden gebruikt voor het schilderen en decoreren van houtproducten (meubelelementen, fotolijsten, ramen, deuren, enz., behalve vloeren) en glas dat binnenshuis wordt gebruikt.
Het te schilderen oppervlak moet grondig worden gereinigd van vet en andere verontreinigingen, roest, aanslag, oude afbladderende verf, geschuurd, ontvet met een oplosmiddel, wij raden de MANNOL Remmenreiniger 9691 ontvetter aan, en gedroogd. Om een ​​duurzamere coating te verkrijgen, moeten metalen oppervlakken worden gegrond met een anticorrosieprimer. Bedek delen van het oppervlak die niet kunnen worden geverfd met papier of verftape.
De temperatuur van het te schilderen oppervlak moet minimaal 3 °C hoger zijn dan het dauwpunt (de temperatuur waarbij vocht uit de lucht condenseert op een vaste ondergrond). Droogtijd van de coating bij een temperatuur van (20 ± 2) ° C-1 uur. het is toegestaan ​​om de tweede laag in 2-3 minuten aan te brengen.
Om een ​​rijke kleur te verkrijgen, wordt aanbevolen om de verf in minimaal 3 lagen aan te brengen. De eerste laag is de basis, zeer dun aangebracht. Tussenlagen (laag) moeten dikker zijn. Ook de laatste laag wordt dun aangebracht. Geef elke laag na het aanbrengen de tijd om te drogen, maar niet langer dan 30 minuten. Bij "nat" aanbrengen wordt de hoogste mate van hechting tussen de verflagen bereikt.
Verf moet buiten worden aangebracht bij rustig weer, in industriële gebieden, magazijnen in aanwezigheid van ventilatie. Schud de ballon vóór het aanbrengen gedurende 3 minuten nadat de bal klopt. Werkbaarheid van de veiligheidskleppen – wanneer erop wordt gedrukt, moet de klep opengaan en de inhoud vrijgeven; wanneer deze wordt losgelaten, wordt de vrijgave van de inhoud gestopt (mag de inhoud niet door de aansluitnippelkop gaan). Verticaal spuiten in een dunne laag vanaf een afstand van 25-30 cm bij een temperatuur van 5 °C tot 30 °C. Spuit eerst horizontaal en na een korte pauze verticaal. Afhankelijk van de kleur bedraagt ​​het aantal lagen 1 tot 3. Nadat het werk is voltooid, reinigt u het ventiel: draai hiervoor de spuitfles naar beneden en druk het ventiel 2-5 seconden in.
Met één enkele fles kan een gelijkmatig oppervlak van maximaal 2 m² worden geverfd. Het hangt af van het type, de kwaliteit en de voorbereiding van het te schilderen oppervlak, klimaatfactoren, kleur en vaardigheden van de werknemer. Breng indien nodig een speciale transparante lak over de verf aan.

 


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: