JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Airolube Heavy Duty Degreaser 5 Liter

 

LET'S DO THE TOUGH JOB!

Airolube Heavy Duty Degreaser is een plant-based industriële ontvetter.

De natuurlijke formule van de Heavy Duty Degreaser ontwikkeld op basis van ingrediënten uit koolzaad en zonnebloem. Airolube Heavy Duty Degreaser rekent moeiteloos af met het meest hardnekkige vet. Van een aangekoekte fietsketting tot een zwaar vervuild motorblok, de Heavy Duty Degreaser lost het op. Dit product is geschikt voor de koudontvetterbak, maar ook voor een directe toepassing op gemonteerde onderdelen.  Let hierbij op dat de Heavy Duty Degreaser de laklaag kan aantasten. Goed naspoelen met water is hiervoor een goede oplossing.

De Heavy Duty Degreaser is net als andere producten van Airolube biologisch afbreekbaar. Ook de verpakking is volledig recyclebaar. 

Gebruiksaanwijzing
Vul de ontvetterbak met Airolube Heavy Duty Degreaser. Dompel de onderdelen in de bak en laat het enkele minuten inwerken. Haal het uit de bak, afborstelen en naspoelen met water of droog blazen.

Verpakt per Stuk