JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Airolube Heavy Duty Degreaser 500ML 

 

LET'S DO THE TOUGH JOB!

Airolube Heavy Duty Degreaser is een plant-based industriële ontvetter.

De natuurlijke formule van de Heavy Duty Degreaser ontwikkeld op basis van ingrediënten uit koolzaad en zonnebloem. Airolube Heavy Duty Degreaser rekent moeiteloos af met het meest hardnekkige vet. Van een aangekoekte fietsketting tot een zwaar vervuild motorblok, de Heavy Duty Degreaser lost het op. Dit product is geschikt voor een directe toepassing op gemonteerde onderdelen.  Let hierbij op dat de Heavy Duty Degreaser de laklaag kan aantasten. Goed naspoelen met water is hiervoor een goede oplossing.

De Heavy Duty Degreaser is net als andere producten van Airolube biologisch afbreekbaar. Ook de verpakking is volledig recyclebaar. 

Maak het te ontvetten oppervlakte nat. Spray het oppervlak in met Heavy Duty Degreaser. Even laten inwerken en zwaar vervuilde onderdelen inborstelen. Hierna afspoelen met water en vervolgens afnemen met een droge doek.

 Verpakt per 6 stuks


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: