Airolube Multi Grease 400 GR

 

LET'S KEEP YOU GOING!

Airolube Multigrease is een plantaardige multi purpose vet  ontwikkeld voor het gebruik in de landbouw, transport & grondverzet. Zowel te gebruiken bij droge als natte omstandigheden.

De Airolube Multigrease is ontwikkeld op basis van Nederlands koolzaad. Deze formule is geschikt binnen een temperatuurbereik van -20°C tot 70°C.  Zo geeft de Multigrease een goede smering voor belaste glij-, kogelen rollagers, wiellagers, doorsmeerpunten, chassis en verschillende schokbelaste of trillende toepassingen. Airolube Multigrease is biologisch afbreekbaar, de verpakkingen zijn geheel te recyclen. 

Toepassing: Airolube Multigrease is geschikt voor alle nasmeerpunten die conventionele NLGI 2-vetten vereisen. Het is geschikt voor smeernippels, als total loss-smering in de land- en bosbouw en als smering van open tandwielen welke in contact komen met water of in de bodem kunnen geraken. Denk hierbij aan sluisdeuren, rioolwaterzuiveringsinstallaties, hijswerktuigen, kettingen, bouten, open tandwielen , sleepkoppelingen, garagedeuren, accuklemmen etc.


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: