JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

 
Anti Roest Coating ( Anticore ) 9909
Anti Roest Coating ( Anticore ) 9909

Van Mannol Duitsland

Omschrijving als volgt :

MANNOL Anticor is een hoogwaardige bescherming die de buitenste delen van het chassis, de onderkant, de wielkasten en de zijdelen beschermt en hun levensduur verlengt. Het vormt een robuuste laag die beschermt tegen grind en fijne steenslag. Het heeft een uitstekende weerstand tegen vocht, zouten, zuren, logen en is bestand tegen temperatuurgradiënten. Tegelijkertijd vormt het een geluidsisolerende en trillingsremmende laag. Het kan worden toegepast op metalen, verven, anticorrosieveen en harde kunststoffen. Dit product vormt een stevige, gladde, sneldrogende en niet afwrijfbare coating.

De oppervlakken die moeten worden behandeld met Anticor zijn eenvoudig te reinigen. Roest moet worden verwijderd. De oppervlakken moeten droog, was-, vuil-, vet- en grotendeels stofvrij zijn. Het materiaal is het meest geschikt voor verwerking bij kamertemperatuur. Meerdere keren dun aanbrengen. Bij toenemende laagdikte nemen de slijtvastheid en de corrosiebescherming toe. Daarom moet de applicatie 1-2 keer worden herhaald na een korte droogtijd. Anticor moet in het klooster worden aangebracht.

Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: