Nummer 9970

Super Kwaliteit - Duits Product van Mannol

Specificatie als volgt :


Carburateurreiniger – zeer effectieve carburateurreiniger zonder demontage. Reinigt snel, zorgvuldig en effectief gas- en luchtdempers, diffusers, sproeiers en alle andere beschikbare interne oppervlakken van carburateurs, evenals hun externe oppervlakken. Toepasbaar op alle twee- of viertaktbenzinemotoren, met of zonder katalysator.

Eigenschappen:
- Het is een mengsel van zeer effectieve organische oplosmiddelen. Bevat geen aceton;
- Lost en verwijdert volledig alle typische carburateurverontreinigingen van verschillende oorsprong op;
- Verstopt de motoronderdelen achter de carburateur niet: kleppen, verbrandingskamer, enz.;
- Stabiliseert het stationair toerental, vergemakkelijkt de koude start, verbetert de motoracceleratie;
- Optimaliseert de werking van het inlaatsysteem door de bewegende delen te reinigen en te smeren;
- Het product bevat stoffen die agressief zijn voor lakoppervlakken en kunststoffen;
- Vermindert het brandstofverbruik (tot 5%) en de toxiciteit van uitlaatgassen;
- Toepasbaar voor het reinigen van motorkettingen, distributiekettingen, koppelingsonderdelen, oliepompen, tandwielen, krukassen en andere ongeverfde metalen onderdelen en motoronderdelen.

Sollicitatie. Zet de motor uit en verwijder het luchtfilter. U moet directe toegang tot het gaspedaal krijgen. Spuit het product op alle interne oppervlakken van de carburateur die zich in het toegangsgebied bevinden, en, indien nodig, op externe oppervlakken. Laat ze drogen. Plaats het luchtfilter terug in de oorspronkelijke positie. Het is raadzaam om deze tegelijkertijd te vervangen. Zet de motor aan en laat deze op gemiddelde snelheid draaien, en u kunt al gaan rijden. Ook kunt u de motor 20 seconden stationair laten draaien bij 2000 tpm, zodat het achtergebleven vuil in het injectiesysteem kan verbranden.
Als de motor het toelaat, dwz een stabiel toerental kan handhaven wanneer de luchtinlaat is losgekoppeld, kan de reiniging worden uitgevoerd wanneer de motor is ingeschakeld. Als dit niet werkt, neem dan contact op met het servicecentrum voor informatie over hoe u dit kunt doen. Soms is het voldoende om de luchtstroommeter uit te schakelen. Wanneer de motor draait, wordt het reinigingsproces aanzienlijk geïntensiveerd. Zorg er tegelijkertijd voor dat het product niet op de luchtstroommeter en gelakte onderdelen terechtkomt.


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: