JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Liqui Moly Diesel Fliess Fit 150ml

Verhoogt de vloeibaarheid en filtreerbaarheid van de dieselbrandstof. Bruikbaar tot -31 °C buitentemperatuur (afhankelijk van de dieselbrandstof kwaliteit). Garandeert de bedrijfszekerheid van alle dieselmotoren bij lage temperaturen.

Om een optimale werking wat betreft de voorkoming van paraffine-uitscheiding te bereiken, moet de vloeiverbeteraar ca. 5°C voor bereiken van het cloud-point (troebelingspunt) worden toegevoegd. Voor een betere menging met de brandstof Diesel vloei-fit voor het tanken toevoegen. Reeds voorhanden samenklonteringen van paraffinekristallen kunnen achteraf door toevoegen van Diesel vloei-fit niet meer worden opgelost. Opmerking: Blik goed schudden voor gebruik. Indien mogelijk vorstvrij bewaren. Na inwerking van vorst op kamertemperatuur brengen en blik voor gebruik goed schudden. Voertuigtanks: Voor een betere menging met de brandstof resp. stookolie Diesel vloei-fit K voor het tanken toevoegen

Onze Ref. LM8344