JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Liqui Moly Polieren & Wachs 500ml

Reinigt, polijst, beschermt en maakt glanzend. Met uitstekende duurzame bescherming. Beschermt ook tegen schadelijke milieu-invloeden. Voor een stralende hoogglans. Reinigt, polijst en conserveert in een beweging. Regelmatig gebruik levert een optimale lakverzorging op. Geschikt voor polijstmachines

De te behandelen oppervlakken moeten eerst grondig gereinigd zijn en zorgvuldig opgedroogd. Polijsten & Was goed schudden voor gebruikt, vervolgens op zachte lap, boendoekje of spons smeren en onder lichte druk met ronddraaiende bewegingen dun en gelijkmatig aanbrengen. Behandel alleen delen van een oppervlak. Polijsten & Was laten drogen tot een doffe film is gevormd - deze met schoon en droog doekje verwijderen en uitboenen. Niet gebruiken bij directe hitte of op warme lakoppervlakken. Regelmatig gebruik zorgt voor een optimaal onderhoud van de lak. Tussendoor de lak onderhouden met Liqui Moly Hardwas.

Onze Ref. LM1467