JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Nummer 9925

Super Kwaliteit Duits Product

Specificatie als volgt :

Fix-Gewinde Mittelfest 9924/9925-gereedschap voor het bevestigen van alle soorten schroefdraad (medium fixatie): bouten, moeren, tapeinden, schroeven, enz. Voorkomt het zelf losschroeven van bevestigingsmiddelen door verhoogde belasting en trillingen. Geschikt voor alle schroefdraadverbindingen in alle onderdelen van auto's, motorfietsen, bedrijfsvoertuigen, maar ook in de industrie en in het dagelijks leven. Het kan worden gebruikt voor het afdichten van schroefdraad en nauwe spleten, evenals een anticorrosiemiddel.

Eigenschappen:
- Voorkomt loskomen en fixeert stevig metalen schroefdraadverbindingen tot en met M36 in diameter;
- Bestand tegen zware belastingen en trillingen: toepasbaar in motoren, transmissies, versnellingsbakken;
- Vult de draadgaten volledig op, dicht deze af, waardoor lekkage van olie, water, brandstof, technische vloeistoffen en lucht wordt voorkomen, evenals corrosie;
- Geschikt voor het bevestigen van lagers, steunbouten, pennen en pluggen;
- Voor M10-schroefdraad is het bestand tegen een koppel tot 20 N • m;
- Bedrijfstemperatuurbereik van - 55 ° C tot + 150 ° C;
- Aanbrengen op vette oppervlakken en op de schroefdraad met een gegalvaniseerde coating;

Toepassing: gelijkmatig op de schroef en moer aanbrengen. De verbinding is in 10-20 minuten gefixeerd, volledig gestold in 1-3 uur. Uitharding vindt plaats wanneer er onvoldoende luchttoevoer is (het product is anaëroob).


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: