Nummer 9897

Super Kwaliteit Duits Product

Riemspanner – middel voor het onderhoud van aandrijfriemen: elimineert snel, veilig en effectief vreemde geluiden (kraken, fluiten, enz.) en slippen van riemen, reinigt ze van vuil, verwijdert sporen van olie, herstelt de elasticiteit, beschermt tegen uitdrogen en barsten. Het wordt gebruikt voor aandrijfriemen van dynamo's, airconditioners, stuurbekrachtiging en andere eenheden.

Eigenschappen:
- Vermindert slijtage aan riemen en poelies, voorkomt veroudering ervan en verlengt daardoor hun levensduur;
- Verhoogt de efficiëntie van de riemaandrijving;
- Vermindert het geluid tijdens het draaien van de motor;
- Vooral effectief om het slippen van oude riemen te elimineren wanneer ze niet kunnen worden vervangen of uitgerekt;
- Geschikt voor V-riemen en semi-V-riemen, niet geschikt voor platte riemen;
- Voor riemen van leer, diverse stoffen geïmpregneerd met rubber of balata, chemische vezels, nylon, polyurethaan en andere synthetische materialen;
- Regelmatig gebruik van het product verlengt de levensduur van de riemen met 1,5-2 keer.

Toepassing:
Stop de riemaandrijving. Spuit een kleine hoeveelheid van het product vanaf een afstand van ongeveer 20 cm op de poelie onder de zijvlakken van de riem en/of direct op de zijvlakken zelf. Draai de riemaandrijving minimaal één volledige slag van de band, zodat het product gelijkmatig over het bandoppervlak wordt verdeeld. Herhaal de procedure één of meerdere keren als u een grotere dikte van de beschermlaag wilt bereiken. Na het aanbrengen van de laatste laag 10 minuten laten inwerken alvorens de motor opnieuw te starten.


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: