1 Liter  Atlantic 5W-40 Fully Synthetic - € 4,95

 

Zie svp. www.atlanticlubes.com 

 

Specificatie :

 

ACEA C2/C3 API SN/CF

BMW Longlife 04

Dexos 2

Mercedes Benz Approval 226.5/ 229.51

Renault RN0700/RN0710

Volkswagen 502 00/ 505 01

PSA B71 2290

 

 

 

De motoroliën in de Atlantische Synthech Motor Oils-serie zijn van de verbeterde premium semi-synthetische variëteit en voldoen aan de meest recente motoroliespecificaties in de industrie. Ze zijn geconstrueerd om een uitzonderlijk niveau van verdediging en functionaliteit te bieden, zelfs in de zwaarste omgevingen.

 

Omdat de Atlantic Synthech Motor Oils-serie high-performance oliën zijn die in de industrie zijn getest, heeft u misschien vertrouwen dat uw voertuig de prestaties zal leveren die u nodig heeft. De semi-synthetische formulering met lage brandstoffen verbetert de prestaties van de motor, wat resulteert in een verbeterd brandstofverbruik, en draagt ook bij aan de verlenging van de levensduur van de motor.

 

Betere bescherming voor de motor terwijl deze wordt gestart. Uitstekende bescherming tegen motorslijtage Vermindert slijtage door het beheren van roetafzettingen, wat ook helpt bij het minimaliseren van de productie van slib. Verlenging van de levensduur van de motor Verminderde afzettingen veroorzaakt door motoren op hoge temperatuur Vermindert slijtage als gevolg van het gebruik van moderne basisoliën Compatibel met zowel diesel- als vloeibare petroleumgasmotoren Biedt een groter brandstofverbruik Compatibel met injectoren die hydraulisch worden geactiveerd. Compatibel met motorfietsen met natte klauwen Biedt ongeëvenaarde beschermingsniveaus in een breed scala van temperaturen en omgevingssituaties

 

 

 

De lijn van Atlantic Synthech Motor Oils is ontwikkeld om u een niveau van bescherming te bieden dat superieur is aan die aangeboden door conventionele oliën. Vooral voorgesteld voor de nieuwste benzinemotortechnologieën, stop-and-go stadsstad rijden in personenauto's, SUV's, lichte vrachtwagens en bestelwagens, normaal tot ernstige operationele omstandigheden, turbo-chargers en hoogwaardige motoren.


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: