Mannol 2 Takt Universeel


Mannol 7205-4

 

Specificaties

 

  • API-TC
  • JASO FB
  • ISO L-EGB

 

 

Een universele hoogwaardige motorolie op minerale basis voor moderne hoogbelaste en snellopende 2-taktmotoren met luchtkoeling. Het is geschikt voor smering door een voorgemengd mengsel en automatisch mengen in een motorinlaat.

Producteigenschappen:
- Een modern additievenpakket en een synthetische hooggezuiverde basis zorgen voor een stabiele werking van de motor onder alle bedrijfsomstandigheden, inclusief hoge temperaturen en belastingen, voorkomen de vorming van koolstofafzettingen, lak en roet op de wanden van de verbrandingskamer, zuigers, pluggen, kleppen, een uitlaatspruitstuk en uitlaatpijp voorkomen dat zuigerveren blijven plakken en ophopen, waardoor de levensduur van de motor wordt verlengd;
- Een speciale olieformule zorgt voor een rookloze verbranding en voorkomt voorontsteking;
- Speciale reinigingsbestanddelen houden de motoronderdelen schoon;
- Vormt onmiddellijk een zeer stabiel mengsel met alle soorten brandstof, zelfs bij lage temperaturen;
- Het heeft uitstekende anticorrosie-, antislijtage- en antifrictie-eigenschappen en voorkomt slijtage en slijtage aan cilinderwanden, zelfs onder extreme belastingen.

Het is ontworpen voor alle soorten 2-taktmotoren: motorfietsen, bromfietsen, scooters, scooters en andere tweewielige motorvoertuigen met de vereiste oliekwaliteit API TC en JASO FB.
De door de motorfabrikanten aanbevolen brandstof-olie-mengselverhouding moet in acht worden genomen. Als dit niet het geval is, is de aanbevolen verhouding 1:50.
Houd u aan de instructies van de fabrikant in de gebruikershandleiding van de motor!
Het is groen geverfd voor de visuele controle van de olie in het mengsel.

 
 

Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: