Airolube Bearing Grease 500ML Met Kwast

 

LET'S ROLL!


Airolube Bearing Grease is een plantaardig smeervet dat is ontwikkeld voor onderdelen die worden bloot gesteld aan enorme kracht. Een voorbeeld hiervan zijn lagers of assen.

De Airolube Bearing Grease is harsvrij en hecht uitstekend. Dit kogellagervet onderscheid zich door het plantaardige karakter en zeer lage wrijfingscoëfficiënt en hoogwaardige bescherming tegen corrosie. De Airolube Bearing Grease zorgt ervoor dat vocht en vuil niet kan doordringen tot de onderdelen. Roesten en sluiten van de onderdelen wordt hierdoor voorkomen. Het kogellagervet is geschikt voor alle weersomstandigheden en behoudt een uitstekende werking in een temperatuurbereik tussen de -20°C en 70°C.

Net als alle andere producten van Airolube is ook de Bearing Grease biologisch afbreekbaar, de verpakking is geheel te recyclen. De Bearing Grease voorkomt dus niet alleen slijtage aan onderdelen, het voorkomt ook slijtage aan het milieu.

Gebruiksaanwijzing

Maak het oppervlak nat. Zorg dat het oppervlak ontvet wordt. Gebruik hiervoor een ontvetter zoals  Airolube Super Degreaser. Na het ontvetten het oppervlak insmeren met  Airolube Bearing Grease.

 

Verpakt per 12 Stuks

 


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: