Airolube Chainwax 100ML

 

LET'S PLAY IT SAFE!
Airolube Chainwax is een plantaardige kettingwax ontwikkeld om de fietsketting optimaal te beschermen.

De Airolube Chainwax is eenvoudig te gebruiken en bij te houden. De wax dringt diep door tussen de schakels en zorgt voor een water en vuilafstotende beschermlaag. Hierdoor trekt de ketting minder vuil aan en verlengt het de levensduur van de ketting. Ook in natte en koude omstandigheden houdt de Airolube Chainwax een uitstekende werking. Na een lange of natte fietstocht de ketting afnemen met een droge doek. Een nieuwe laag kettingwax aanbrengen op iedere schakel. Laat de Chainwax een kwartiertje intrekken, de fietsketting is weer helemaal klaar voor zijn volgende rit.

De Airolube Chainwax is net als alle andere Airolube producten biologisch afbreekbaar. De verpakking is in zijn geheel recyclebaar. Hierdoor is de Airolube Chainwax duurzaam voor de fietsketting en het milieu.

 

Gebruiksaanwijzing

Ontvet de ketting voor gebruik van de Chainwax. Gebruik hiervoor een ontvetter zoals de Airolube Super Degreaser. Breng vervolgens de Chainwax op een droge ketting aan, een druppeltje op iedere schakel is voldoende. Laat de wax 15 minuten intrekken en neem vervolgens de overtollige Chainwax af met een droge doek. Na een lange of natte fietstocht de ketting afnemen met een droge doek. Een nieuwe laag kettingwax aanbrengen op iedere schakel, de fietsketting is weer helemaal klaar voor zijn volgende rit.