Automatten F30 02-2012-02-2019

 

  • Gegarandeerde pasvorm: de hoogwaardige vloermatten zijn geschikt voor het model: BMW F30 Limousine en Touring bouwjaar 2012-02 -2019-02. De voorste vloermatten zijn uitgerust met originele houder. De optimale pasvorm zorgt ervoor dat de mat niet verschuift of onder de pedalen kantelt. Onze vloermatten zijn voorzien van een anti-slip coating aan de onderkant. Om je veiligheid te garanderen, controleer je de montagetegenhanger in de bodemgroep van je voertuig aan de hand van onze productfoto.
  • Eenvoudige reiniging: het duurzame en duurzame CleanTech-materiaal is bijzonder vuilafstotend en zorgt voor een gemakkelijke reiniging, omdat het vuil zich niet in het weefsel kan vastzetten. Daarnaast wordt in een speciale stap waterdicht tussenmateriaal verwerkt, dat de binnenkant van het voertuig tegen vuil en vocht beschermt.
  • Premium kwaliteit: de vloermatten bestaan uit geurneutraal velours met een hoogwaardig en fijn oppervlak. Door de elegante uitstraling van het materiaal wordt het interieur van je auto direct optisch opgewaardeerd.
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: profiteer nu van onze jarenlange ervaring in de productie van hoogwaardige vloermatten in originele kwaliteit van de fabrikant. Uit eigen productie met geselecteerde materialen.
  • Geproduceerd in Duitsland: onze vloermatten worden rechtstreeks in Duitsland in streng geteste en gecertificeerde installaties geproduceerd. De vloermatten voldoen aan de originele Duitse eisen van de fabrikant en dus voldoen alle gebruikte materialen aan strenge EU-richtlijnen. Indien u tegen de verwachtingen niet tevreden bent, neem dan gerust contact met ons op. Want we zijn pas tevreden als je tevreden bent.

Onze Ref. ZNL000233SSW01

Snel zoeken
Categorieën
Wij accepteren