Microvezeldoek 10 Stuks Mannol 9815 

 

Microvezeldoek - een doek voor het reinigen van alle oppervlakken tegen vuil, inclusief oppervlakken die delicate zorg vereisen en gepolijst zijn, zonder het gebruik van chemicaliën. Dit is een nieuw hightech product: een innovatie op het gebied van microvezelproductietechnologie. Het wordt gebruikt voor het onderhoud van persoonlijke voertuigen, in autoreparatiewerkplaatsen, industriële ondernemingen en in het dagelijks leven.

Eigenschappen:
- Dankzij de structuur bestaande uit microvezels met veel luchtholtes verwijdert het effectief al het vuil zonder gebruik van synthetische schoonmaakmiddelen;
- Reinigt in droge en natte omstandigheden;
- Zacht en zeer hygroscopisch, neemt goed vocht en stof op;
- Reinigt perfect en laat geen vlekken, strepen, microdeeltjes en pluisjes achter;
- Laat geen krassen achter;
- Hoge sterkte, duurzaamheid, chemische bestendigheid;
- Het is goed ingeburgerd onder professionals en automobilisten als een handig, snel en betrouwbaar hulpmiddel voor het reinigen en verzorgen van het dashboard, de voorruit en vele andere oppervlakken van het auto-interieur, gemaakt van kunstmatige materialen en coatings: gegalvaniseerd (chroom, nikkel, enz.) , verf, kunststoffen, rubbers, RVS en non-ferro legeringen etc.

Afmeting: 33x36 cm

Toepassing: herbruikbare doek, na aanbrengen afwassen met warm water en drogen. Het servet kan gewassen worden op temperaturen tot 95 °C.


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: